Tema indslag til private fester

 Flersproget og med en farverig personlig baggrund, Luis har også en helt anden side.
Hans tema indslag er meget efterspurgt til både private fester og større arrangementer som byfester.
Mexicansk/Spansk eller Italiensk inspireret er hans tema optræden en garanti for farve og den anderledes ingrediens til arrangementet.
Flere og flere kunder bruger hans 20 minutters indslag på deres fester til at pynte aftenen og sætte gang i festen med unplugged musik ved bordet, hvor musikken blandes med lidt humor og deltagelse af gæsterne.
Kun Luis med sin spanske guitar og sin stemme klædt i passende etnisk tøj.
Et sådan indslag koster ikke ekstra hvis det bestilles i forbindelse med en hel aftens engagement. Det gør Luis endnu en gang til et særdeles interessant valg til arrangementet. Man får faktisk to vidt forskellige slags underholdning i én kunstner.


Tema arrangementer 

Også firmaer, byfester, foreninger, forlystelsesparker, m. f. får glæde af Luis' anderledes shows til et 3 timers arrangement med specielt "varmt" tema.
Mexicanske/Spanske/Latinamerikanske eller Italienske sange som alle kender og publikum kan sagtens synge med. Guantanamera, La Bamba, Bamboleo, på den ene side, Volare, O sole mio, Santa Lucia på den anden side... man behøver ikke beskrive mere!
Alle shows fås enten ren akustisk som 3 x 25 minutter eller 3 x 45 minutter med keyboards som egner sig både som dinner musik og dans. Efter aftale er der også mulighed for at blande det akustisk og keyboard baserede show.
Et tredje alternative er hans Caribisk show inspireret af calypso og reggae. Det perfekte valg til en hot Beach Party eller Caribbean Night.