Om Luis

Skal man definere Luis musik er ordet alsidighed.
Luis, som er født i Buenos Aires, Argentina, har siden teenageårene spillet og turneret med kendte musikere i mere end 30 lande på 4 kontinenter.
Efter starten i 70'erne som guitarrist og forsanger i rock/pop bands i Sydamerika gik turen til London hvor han arbejdede 2 år både solo og med bands på cocktail bars, pubs og restauranter.
En pladekontrakt i Tyskland var grunden til hans flytning til Køln og 9 år med travl aktivitet som studie og backing musiker for store tyske stjerner, en solo karriere med en række udgivelser og utallige turneer med danseorkestre.

Luis er og har i mange år været bosat i Danmark hvor han underholder på byfester, pubs, cafeer og private fester over hele landet.
Endvidere er han sangforfatter og skriver såvel egne sange som sange til andre.

Gennem de mange forskellige shows og publikum, har Luis udviklet en musikalsk farverighed korresponderer med hans personlige baggrund. Han både taler og synger på 6 forskellige sprog.
Hans optræden er meget showpræget, og han er kendt for altid at have et par overraskelser i ærmet, når han går på scenen.
Luis show/program er ikke kun varieret på grund af repertoiret, men også fordi han bruger sine multiinstrumentale evner til at skifte mellem guitar og keyboards hele tiden, understreget af en stærk stemme.
Publikum oplever derfor en hel aften med meget varieret musik.