Dinner/Dansemusik

 

Private fester

Uanset om det drejer sig om en fødselsdagfest, bryllup, sølvbryllup, julefrokost, reception, etc., kræver hver fest mange forberedelser, masser af arbejde og ikke mindst koster det mange penge. Forventningerne til højtideligheden er høj i de få timer den varer.
Og en ting er sikkert, ikke alle fester er ens. Det er derfor meget vigtigt at musikken opfylder sin store rolle ved festen.
Hvis musikeren betragter festen som "et job" er der stor risikoen for, at den festlige aften mister meget af den stemning den ellers burde have og at den ikke opfylder værtens forventninger.
Når Luis optræder til en fest gør han det med stor begejstring og han er klar over at man skal rette sig efter netop denne aften og disse gæster, uden standard formel.


Luis tilpasser sit program og skræddersyr den musikalske underholdning til den enkelte fest med dens ganske specielle nuancer.

Luis baggrund gør at han er i stand til at levere f.eks. en Latinamerikansk, Spansk el. Italiensk musikalsk oplevelse.
Evt. som et kort stemningsfuldt indslag med deltagelse af gæsterne eller som en hel temaaften.


Dinner musik

Skal der være musik under spisning byder han på en passende blanding af evergreens og nyere instrumental numre som danner en behagelige baggrund, der stadig indeholder elementer der tiltrækker gæsternes opmærksomhed uden at dominere eller forstyrre deres samtaler eller spisning.
Keyboards og guitar program bestående af alt lige fra fra bossa nova, film melodier, Shadows guitar klassiker, George Benson, Burt Bacharach til mange andre easy listening sange der skaber en diskret, afdæmpet og samtidigt underholdende atmosfære.


Dans

Når der skal danses bruger Luis hele sit "artilleri"! Fra start til slut spiller han en række rivende dansenumre næsten non stop. Det er gæsterne der bestemmer hvornår de vil sidde sig ned, ikke musikeren!
Han er ikke den type musiker der sidder bag sit keyboard. Han står hele aften og gør meget brug af sin guitar samt basis og trommer på sequencer som akkompagnement. Han optræder meget livligt og er virkelig "med i festen".
En kombination af gamle og nyere populære sange, både danske og internationale, medleys og varierede rytmer garanterer stemning og gang i festen.
Luis blander kortene så de passer til den pågældende aften således alle kommer hjem med en god oplevelse.